yosofine

rolig disk och mycket aktivitet

Det här är en period då livet tar mycket plats. Jag vet inte exakt vad det är men det tar tid. Och jag tänker att det får vara så ibland. Att jag inte hinner med allt det jag brukar. För jag hinner med mycket annat. Och det mitt i förberedelser inför resan till Etiopien! Åh jag längtar. Och samtidigt känns den resan så avlägsen att det blir overkligt. Vad är det egentligen jag ska göra där nere? Jag försöker sätta mig in lite i det. Och samtidigt tror jag att Gud har något förberett för den resan. Det kommer visa sig!

20110511-231135.jpg

I fredags bjöd jag några vänner som bor nära på middag. Då fick jag lära mig ett nytt uttryck! Disken som blir efter att man haft vänner över är ”rolig disk”. Eftersom det är bevisen på att man haft trevligt och ätit gott! Den här roliga disken håller jag fortfarande på att bearbeta. Och även om jag börjar bli smått trött på den så påminner den mig om den härliga kvällen då jag fick ha så fina människor runt mitt middags bord!

20110511-232301.jpg

Det är snart helg igen och även denna är full av trevliga aktiviteter. Jag ser fram emot ett dygn i Sthlm. Det blir en snabbvisit men det blir bra. Tänk att jag bor så nära att det är möjligt! Sen hinner jag ändå med flera roliga punkter också här i Örebro. Det känns lovande. Och det är mycket i livet som gör mig lite mysigt förväntansfull.

Annonser
This entry was published on 11 maj, 2011 at 21:30 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “rolig disk och mycket aktivitet

  1. ”Rolig disk” – en god påminnelse, ja, men som du skriver – det tar litt tid å bearbeide.
    Jeg likte setningen din:”Det här är en period då livet tar mycket plats.” Det er beskrivende, men jeg vet ikke helt på hvilken måte jeg heller. Jeg bare kjente meg igjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: