yosofine

dagens tips

För några månader sedan fick jag frågan om jag skulle vilja skriva en krönika med temat mirakler. Det var inte så svårt att svara på den frågan. Det kändes jättespännande!

För en vecka sedan for jag till Sthlm för att under några timmar på fredagskvällen fira att tidningen hade premiär. David Åhlén och Viktor Paulsson är initiativtagare till tidningen som innehåller konst, dikter och texter som på olika sätt rör temat mirakler. Nu är det så glädjande att just du har möjlighet att få ett eget ex av tidningen (som kommer fortsätta komma ut 2 gånger per år till att börja med). Tidningen är som en konstutställning i tryckt format. Du kan lugnt besöka den när du vill och hur ofta du känner för det. Det är inspirerande människor som alla på olika sätt är engagerade i konst och kultur. Ur olika synvinklar, från olika erfarenheter men tillhörande samma frälsare.

För att införskaffa ett eget ex av Cre fanzine går du till den här sidan och klickar in din beställning. Det är inget att vänta på!

Annonser
This entry was published on 19 maj, 2011 at 20:27 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: