yosofine

jag lever!

Nu ska du få höra! Jag har haft det så fantastiskt bra. Vet inte var jag ska börja.. Men jag lovar att jag ska berätta en massa fina grejer från resan jag varit på. Nu sitter jag på tåget hem. Är helt oljig efter massagen igår och längtar efter en riktig dusch. Så du får hålla dig lite till… Sen ska jag öppna mitt hjärta för dig!

20110609-051902.jpg

Annonser
This entry was published on 9 juni, 2011 at 15:20 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: