yosofine

lev, njut, var fri

The Man Repeller.

Det här är en annan favorit bland mina modebloggar. Du har inte missat att jag e modenörd va? Det jag går igång på är människor som inte följer trender rakt upp och ned. Det kan ju vem som helst. Men en person som vågar klä sig som hon eller han vill. Som hittat kläder hon/han trivs i och ser snygg ut i. Det är inspirerande. Sen kan plagget vara hur ”omodernt” som helst det spelar liksom ingen roll. Kläderna är en del av ett kreativt uttryck. Man kommunicerar med de kläder man slänger på sig.

Manrepeller är vad hon kallas. Namnet kom hon fram till eftersom hon ofta fick kommentaren att hennes klädstil skrämmer bort killarna. Hon valde att fortsätta klä sig så som hon ville och tänkte att det kanske finns någon som inte blir skrämd så småningom.

Jag gillar det.

För ofta påverkas våra val av andra. Av våra tankar hur andra ska reagera. Så stänger vi in oss i små hus eftersom vi tror att det blir lugnast så. Folket runt omkring som har så mycket åsikter blir lugna då. Men jag tror vi lurar oss själva.

Folk kommer alltid ha åsikter. Men det är inte säkert det blir lugnare för att vi försöker ta jättemycket hänsyn till deras eventuella åsikter. De kanske inte bryr sig alls.

Så medan vi anpassar oss efter andras eventuella reaktioner så begränsar vi vår kreativitet och frihet. Och så dör vi bit för bit.

Och så får vi bara så otroligt tråkigt på kuppen.

Annonser
This entry was published on 20 juli, 2011 at 21:25 and is filed under och så kom jag såhär. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: