yosofine

det kommer mera

När jag tror att det inte kan bli bättre. Är det just bättre det kan bli. Skräckblandad förtjusning! Jag är så tacksam över mitt liv. Det är så lätt att se hur förändrat det är. För ett år sedan kändes det som att mitt liv var slut. Jag såg ingen väg fram. Ville bara bort. Nu sprudlar det från alla håll och kanter och jag vill gräva djupare. Få ned mina rötter ännu längre ned och bara ta in.

Jag övar mig i att tänka att det här bara kommer fortsätta. Det är inte jag som tvingat fram något det händer ändå. Mamma påminner mig om att söka Guds rike först så kommer allt det andra sen. Jag är tacksam för att ha föräldrar som har vandrat i förtröstan så länge. Sen jag var liten har mamma uppmuntrat mig med de orden.

Och jag är så tacksam över nya vänskaper. Det är så inspirerande och öppnar upp för nya tankebanor! Det är väldigt utvecklande.

Så jag måste säga till mig själv: Josefin det kommer bara bli bättre. Vila i det!

20110725-110423.jpg

Annonser
This entry was published on 25 juli, 2011 at 20:34 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “det kommer mera

  1. Amen to that, sis. Kram o puss! Älskar dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: