yosofine

ger mig tid

Svt har senaste åren sänt programserier där munkar har lett tv-program med helt vanliga människor. I dessa program har det handlat om att vara på kloster i 40 dagar, testa på att vara kristen i 3 veckor eller som i den senaste serien uppleva den stora tystnaden. Jag är tacksam att de väljer att visa dessa programserier för de ger mig så mycket. Och det inspirerar till förändring i mitt liv. Det senaste året har det hänt otroligt mycket i mitt liv. Och jag har en svag känsla av att det inte kommer sluta här. Det finns mer.

Det är inte bara så att det hänt mycket runt mig och kring omständigheter. Inom mig har det hänt hur mycket som helst. Och jag känner att det rätt snart är dags att berätta mer om det. På olika sätt.

Just nu är jag bara så tacksam, glad och inspirerad. Jag har mellanlandat hemma efter en fantastisk vecka på frizon som jag också vill berätta mer om. Och jag ska strax börja packa för att återvända till mitt barndomshem. Där ska jag ge mig själv ännu mer tid.

Jag väljer att stiga in i tystnaden. Jag kan visserligen inte prata eftersom förkylningen tagit min röst. Men jag väljer att inte vilja prata nu.

Annonser
This entry was published on 15 augusti, 2011 at 14:40 and is filed under Existentiell hälsa. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “ger mig tid

  1. saknar dig mycket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: