yosofine

twitter

Jag har börjat twittra! Trodde aldrig jag skulle falla för den grejen. Vet ännu inte riktigt hur hårt jag fallit men inser att det finns fördelar. Som nu när jag inte riktigt hinner skriva de där långa inläggen som väntar. Då blir det några korta meningar där som jag sen kan utveckla här. Well det är början på en ny tid. Gud utmanar mig rätt mycket och öppnar dörrar samtidigt. Snart ska jag berätta mer!

Om du e sugen på att läsa mer av mig heter jag yosofinedesign på twitter!

Annonser
This entry was published on 30 augusti, 2011 at 21:42 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: