yosofine

bygger hus i ett vattenfall

Jag hör hur jag säger att det är mycket nu utan att reflektera över att det faktiskt händer en hel del nu och att det inte är konstigt om jag känner mig trött eller inte riktigt hinner med.

Det är många saker som just nu är i den här fasen ”satsa nu” njut sen. Som det här körkortet. Det är något jag bara måste satsa stenhårt på nu så jag blir klar. Det känns nästan ouppnåeligt men på något sätt kommer det gå.

20110907-112403.jpg

En annan sak är att jag för snart en vecka sedan skrev på kontrakt för en lokal. Jag har startat ateljé tillsammans med några vänner i stan! I helgen flyttar vi in. Det är en del fix med den men när jag väl flyttat alla mina grejer dit kommer det vara så skönt. Mitt hem kommer vara hem och inte också verkstad och jag kommer kunna arbeta med projekt i gemenskap av andra kreativa. Helt fantastiskt.

Så jag tänker att när den här fasen av väntan, fix och hårdsatsning är över kommer jag ha helt andra förutsättningar. Utmaningen nu är att inte ta ut den i förskott utan försöka leva i nuet och njuta även av dessa dagar.

Därför slänger jag också in kvällar där true talent ihop med en god vän får vara kvällens underhållning!

Annonser
This entry was published on 7 september, 2011 at 21:29 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: