yosofine

lästips

Jag har inte hunnit läsa den helt själv än men jag vill ändå tipsa om den. För att jag inte ska glömma bort den. Och för att jag tror det är skitviktigt att lyfta in perspektivet. Jag har lite funderingar kring ämnet som jag tänkt dela med mig av. Det blir troligtvis efter att jag tagit det här körkortet om Gud vill och jag får leva.

Här är den riktiga länken som jag ville dela med mig av.

Annonser
This entry was published on 27 september, 2011 at 20:40 and is filed under Ledarskap. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: