yosofine

du måste älska henne!

Jag är ju svag för modetjejer och framförallt de som liksom sprudlar och kör sin grej. Jag har skrivit om den här bruden förut men alltså! Jag förstår inte egentligen varför hon kallas ”man repeller” för hon borde ha kilometer långa köer av män som vill dejta henne så härlig som hon är!

Jag gillar hennes sätt att tänka. Igår såg jag en film som handlade om Coco Chanel (inte den där som kom nyss utan en äldre engelsk variant). Och det var så tydligt hur Coco Chanel skapade kläder till kvinnan för att klä kvinnan så som hon ville klä sig. Inte för männen. Och jag tänker att det på något sätt är så det ska vara, inte bara med klädstil utan med allt. Att man ska göra det utav ren livsglädje, inte för att imponera eller vilja attrahera någon.

Och det om något tycker iallafall jag är attraktivt!

Alla foton kommer från underbara  The Man Repeller.

Annonser
This entry was published on 1 oktober, 2011 at 21:10 and is filed under och så kom jag såhär. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: