yosofine

vilopaus

I lördags drog jag direkt efter jobbet till tågstationen och satte mig på tåget ned till Eslöv. Jag har nu i 3,5 dagar varit i en bebisbubbla långt bort från den värld jag annars lever i. Det var verkligen behövligt.

Nu är jag utvilad och inspirerad att möta vardagen hemma igen.

Påväg uppåt stannade jag i Värnamo. Här har jag pratat inför 140 kvinnor om vintagemode och inredningstrender. Jag har visat 60 bilder på sådant som jag tycker är inspirerande och fått hela samlingen att engagerat mumla i bänkarna. Åh det är så sjukt roligt att prata om sånt här. Och samtidigt så otroligt konstigt. Men det ger mersmak.

Nu ska jag sova och fundera lite kring om jag skulle kunna tänka mig att predika om två veckor. Kort varsel. Stor utmaning. Men kanske rätt? Om Gud vill.

Sov gott!

Annonser
This entry was published on 19 oktober, 2011 at 21:34 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: