yosofine

pressmeddelande angående #pastorJean

Det har under de senaste dagarna förekommit diskussioner om huruvida uppgifterna om #pastorJean varit äkta eller inte (att folk orkar). Men nu har Diakonia träffat honom och själva dokumenterar det hela. Läs här för att få ny uppdaterad information!

Rätt stort att det finns kristna organisationer överallt och att det finns relationer till länder som går långt tillbaka. Det är en styrka i såna här situationer. Vi talar inte i okunskap och naivitet. 

Kan inte släppa tanken på vad som skulle hända om fler kristna engagerade sig för #pastorJean och alla andra i liknande situationer. Kan inte släppa tanken på vad som skulle hända om iallafall medlemmarna i en stad gick samman och blockerade en tvångsutvisning. Får se hur jag kan få med detta i kommande predikan.

Annonser
This entry was published on 4 mars, 2012 at 18:41 and is filed under ung och ledare. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: