yosofine

ny tid

Den här våren har det hänt mycket. Inte på den här sidan. Men på många andra sidor i mitt liv.

 

Som kristen tror jag att man alltid kommer leva i förändring. Jag tror att allt levande förändras med tiden. Därför har jag påbörjat ett rätt stort arbete med mig själv igen. Det har visat sig att det inte är det skriftliga ordet som hjälper mig vidare just nu.

 

Det känns väldigt spännande. Jag ser fram emot resten av det här året. Av det här livet.

 

Jag kommer inte sluta skriva här, det finns ämnen som är viktiga att lyfta upp. Och jag är helt övertygad om att jag ganska snart kommer blogga för fullt igen. Vissa tider i livet kräver lite mer tystnad bara. Just nu är en sån tid.

Annonser
This entry was published on 7 maj, 2012 at 20:51 and is filed under Existentiell hälsa. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: