yosofine

festivalen frizon är runt hörnet!

Nu drar det verkligen ihop sig. I år har jag en helt annan förväntan en på länge. För i år har jag inte dragit igång något stort projekt att ro i land. Jag åker ut till frizon i år med 4 kreativa personer och vi har som uppgift att lyssna in Gud och använda våra gåvor under festivalen. Exakt vad det kommer sluta vet jag inte.

 

Alla i gruppen har ett projekt som de burit på och som kommer förverkligas under veckan. Men det är väldigt mycket som är ett blankt papper.

 

Jag har ett slut den här veckan, något som jag går mot, förbereder och ber över. Och det är söndagen. Då ska jag tillsammans med Emmanuel Ingelsten predika på avslutningsgudstjänsten. Det ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning! Av alla gudstjänster så är söndagens gudstjänst en av mina favoriter på frizon. Och det har varit en viss vånda under förberedelsen av den predikan. Jag har under så lång tid förberett de sista orden som ska sägas under festivalen att jag inte riktigt hunnit tänka på allt som ska hända innan. Och nu när det närmar sig så börjar nyfikenheten, glädjen och hemkänslan infinna sig. Det är snart dags!

Tänkte lista några av mina favoritbokningar i år.

På onsdagskvällen kommer jag gå till filmvisning kl.21.00 i Stallet där de har förhandsvisning av filmen Blue like Jazz

Filmen kan råka krocka lite med Loney Dear som börjar 22.15 så det blir lite stressigt där. Innan det är dags för sängen tänkte jag dra förbi Bildatältet och lyssna på A treehouse Wait kl.01.45. Det blir en lång första dag.

På torsdagkväll 21.30 ska jag höra på Bob Hansson och kl. 23.15 kommer jag äntligen gå på konsert med MxPx!!

På fredag är det Jonathan Johansson kl. 23.15 och Hymns from Nineveh 00.15.

Kolla in fler bokningar, och om du inte har gjort det än: Köp biljett och kom på världens bästa festival! (Har du hunnit bli en 50+ :are så kommer du in gratis (alltså inget att ens fundera över KOM!)).

Festivalen Frizon | 8 – 12 augusti 2012.

Annonser
This entry was published on 6 augusti, 2012 at 11:23 and is filed under Omvärlden. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: