yosofine

tror det här är viktigt

Det här var verkligen lustigt för jag har gått i ett par veckor och tänkt att jag ska lägga ut David Wilkersons profetia här. Den han fick 2004 i Stockholm. Och så när jag söker efter den idag så har tidningen Dagen tagit upp just denna profetia just idag. När jag läste profetian blev jag berörd och kände att det här var något som vi har behov av att ta upp och påminna oss om. Oavsett vad man tänker kring profetior så tror jag att vi alla kan förstå innehållet i det David Wilkersson förmedlade. Jag tänkte därför att jag klistrar in den här igen så att jag inte glömmer bort det igen.

Här kan du läsa Dagens reportage.

Jag fick ett uppseendeväckande budskap från Gud när jag satt på hotellrummet för att förbereda mig inför det här mötet.

Gud sa: ’Jag ligger i strid med den evangeliska kyrkan i Sverige …’ Gud sa till mig att ’om du vågar framföra budskapet så kommer det att spridas över hela Skandinavien och en stor mängd människor kommer att lyssna uppmärksamt …’

Gud säger till Sveriges kristna: ’Jag kan inte göra allt jag vill med er, eftersom vi är i otakt med varandra. Det beror inte på att ni har fallit i avfällighet eller ondska. Problemet ligger på en annan nivå: Sveriges kristna har gripits av apati och håglöshet …’

Jag kan uppleva hur de evangeliska kyrkorna i Sverige försöker gå till rätta med andra kristna i ert land. De anklagas för att sakna Guds kraft. Men det är inte rätt att göra så. Även de evangeliska kyrkorna har förlorat sin kraft på grund av håglöshet och passivitet.

Ni har blivit för toleranta mot samhället och olika företeelser i ert land. Jag besökte Sverige på 1970-talet. Då såg det ut som om Gud försökte resa upp en ung, ny generation som profeter och evangelister.

Men vart har denna generation tagit vägen? De borde i dag vara fullt sysselsatta med att vinna människor, men de har dragits in i välstånd och karriär – allt detta har gjort att de tappat gnistan.

De var inte beredda att göra försakelser. I stället satsade man mest på att köpa prylar och sitta framför teven. I stället för att vara profeter så har ni blivit sprattlande marionetter som inte oroar någon!

I dag lägger vi kristna många timmar i veckan på teve och teater, men hur mycket tid lägger vi på bön och arbete för människors frälsning? Vi vill inte bli störda och alltför berörda när vi kommer till kyrkan i dag.

Jag har sett brinnande kristna som förr satsade allt på att nå ut med budskapet. De grät för sina barns frälsning. Men i dag sitter de framför teven och skrattar åt den underhållning som bjuds. Gud har gett församlingarna i Sverige en skörd att samla in. Men tyvärr innebär håglösheten bland de kristna att jobbet inte blir gjort …

Välstånd är ett problem för oss. Elden försvinner så lätt när vi får det bra materiellt. Receptet mot apati heter nöd för människors räddning!

I USA fick vi en kraftfull varning den 11 september 2001. Det blev en milstolpe, men ändå verkar det som om varningen inte tog skruv. Vårt lands högmod har lett till att vi nu planerar ett ännu högre bygge än det raserade World Trade Center i New York!

Sveriges kristna behöver sitt eget ’11 september’: nu måste unga män och kvinnor resa sig upp och säga ifrån: ’Nu räcker det – det måste bli en förändring …’ ’Kyrkorna i Sverige är inte utraderade, men om håglösheten fortsätter att grassera hamnar församlingarna till slut på ruinens brant: Vakna upp och ta kontroll över de onda makterna. Gud har något nytt i beredskap för Sverige, ja för hela Skandinavien!

Utlys bön och fasta så att det här budskapet blir början på en förändring. När fastade du senast för ditt land, din församling, ditt äktenskap, dina barn?

Låt inte det här budskapet till dig och de kristna i Sverige upplösas i ingenting.

Sätt igång förändringsprocessen NU!”

Annonser
This entry was published on 16 november, 2012 at 20:22 and is filed under Omvärlden. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: