yosofine

de viktiga rutinerna

Det är viktigt i alla livets årstider att hålla goda rutiner. Ibland är det svårare än andra gånger. Men att läsa andaktsbok har för mig blivit något av ett beroende. Jag ska inte säga att jag håller på det stenhårt. Men jag försöker. Och det är så ofta som jag känner mig upplyft, vägledd och tacksam efter att jag tagit mig den tiden. Just nu läser jag två stycken. En som startar dagen och en som avslutar.

Det här var det avslutande stycket på dagens läsning och det gav mig tröst!

20140430-001856.jpg

Annonser
This entry was published on 29 april, 2014 at 22:23 and is filed under Existentiell hälsa, Ledarskap. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: